Over ons

Vader en zoon De Nijs runnen het bedrijf. Wat ooit in Limmen begon als machinistenverhuur, is inmiddels uitgegroeid tot een transportspecialist met een indrukwekkend machineaanbod. Sinds 2001 is Gerard de Nijs Transport en Kraanverhuur in Noord-Holland dé specialist op het gebied van horizontaal en verticaal transport.

Wij werken voor zeer uiteenlopende klanten. Zo zijn wij jaarlijks nauw betrokken bij de op- en afbouw van Camping Bakkum. Voor particulieren verzorgen wij het vervoer en de opslag van strandhuisjes in zeecontainers. Tevens beschikken wij over gespecialiseerde voertuigen, waarmee wij het transport voor de strandpaviljoens langs de Noord-Hollandse kust verzorgen.

"Wij gaan geen uitdaging uit de weg"

Behalve de toerismesector zijn wij zeer actief in de industrie en de bouw. In situaties waar ervaring, expertise en gespecialiseerd materiaal vereist is, kunt u ons gerust inhuren. Onze machinisten zijn volledig gecertificeerd om alle voertuigen vakkundig te besturen. Zo zijn wij specialist in ‘kleine ruimtes’, zoals volgebouwde fabriekshallen of nauwe straatjes.

Onze voertuigen en machinisten gaan graag iedere uitdaging aan. Of dat nu zwaar hijswerk voor een fabriek is, of het over een woning hijsen van een gekapte boom. Het vervoeren van stacaravans of het besturen van zwaar materieel in een industriële omgeving. Wij werken voor prachtige bedrijven als TATA Steel, Sortiva, Mammoet en GP Groot. Maar ook gemeentes en particulieren behoren tot onze klantenkring.

Recente Projecten

Project
van de maand

puntjes op de i

Bekijk project

2019 - Ontwikkeld door Zeno