Verhuur

Wij verhuren niet alleen motorisch materieel, maar meer dan dat.

Containerverhuur 

Wij beschikken over een aantal containers ten behoeve van materieel opslag. Denk hierbij aan een tijdelijke opslag van een inboedel voor een verhuizing of bouwmaterialen op een bouwlocatie.

kunststof Rijplaten

Wij verhuren rijplaten in diverse afmetingen voor verschillende toepassingen. Met onze rijplaten zorgen we dat uw terrein goed toegankelijk is voor onze mobiele kranen en ander zwaar materieel. U zegt waar en wanneer, wij doen de rest.

Hijsmiddelen

Bij ons huurt u niet alleen een hijskraan, maar krijgt u een complete hijsoplossing. Wij hebben namelijk alles in huis wat nodig is voor veilig hef- en hijswerk. Ons assortiment voldoet aan de hoogste gestelde veiligheids- en kwaliteitseisen.

Hoogwerkers

Onze kranen zijn gecertificeerde hoogwerkers. Door een vaste werkbak aan de kraan te monteren, is het een zeer stabiele en vooral veilige hoogwerker. 

De kranen komen tot 34 en 40 meter hoogte. 

Heftrucks

Ook verhuren wij heftrucks in verschillende uitvoeringen. Deze universele werkpaarden bieden een oplossing voor de meest uiteenlopende situaties op buitenterreinen.

Specialisten

Goed materieel alleen is niet voldoende. Onze mensen maken de projecten pas echt succesvol. We beschikken over eigen, volledig gecertificeerde specialisten.

Recente Projecten

Project
van de maand

puntjes op de i

Bekijk project

2019 - Ontwikkeld door Zeno